VOOR ELK PAARD EN ELKE RUITER

Horse Engery Verbluffende inzichten in je totale paard Fysiek, mentaal en… emotioneel

Het gedrag van je paard kan je af en toe voor grote vraagtekens plaatsen. Daarom hebben we een methode ontwikkeld die jou als eigenaar/ruiter visueel, middels uitermate innovatieve computer technologie inzage geeft in zowel de fysieke als de mentale en emotionele uitdagingen van je paard . Omdat alles energie is, en dus meetbaar, wordt je paard en eventueel jijzelf ook meteen ge-reset, of te wel opnieuw in balans gebracht.

“Het is een echte eyeopener en werpt een heel nieuw licht op vastgelopen situaties waardoor een gewenste verbetering veelal onmiddelijk wordt gezet”, aldus Jacqueline Terpstra Heb jij vraagtekens bij het gedrag van jouw paard? Blijf niet tobben: er is iets aan te doen! Energy Matters! ♥ ontdek je wat er écht aan de hand is ♥ ga heel gericht met je paard aan de slag ♥ realiseer een serieuze doorbraak, nieuwe inzichten en een blijvende positieve verandering op volledig natuurlijke basis. Dat wil jij toch ook? BOEK JOUW SESSIE NU
HORSE ENERGY

Als paarden niet lekker in hun vel zitten, kunnen ze een enorme uitdaging vormen voor jou als ruiter maar ook voor zichzelf.

Als eigenaar en ruiter ken je jouw paard natuurlijk als geen ander. Je voelt feilloos aan of je paard lekker in zijn vel zit. Zowel fysiek als mentaal kan er echter van alles spelen. Als de combinatie ruiter en paard dan ook nog eens (op topniveau) wil presteren werkt een gedetailleerde analyse op zowel fysiek als emotioneel-mentaal vlak heel verhelderend. Mondelinge communicatie met onze trouwe viervoeter is lastig. Daarom hebben we een methode ontwikkeld die eigenaar en ruiter visueel inzage geeft in zowel de fysieke als de mentale kant. Voor velen is dit een echte eyeopener, vooral bij gedragsuitdagingen. Het werpt een heel nieuw licht op de situatie of bevestigd wellicht bestaande vermoedens en dat op een laagdrempelige, natuurlijke manier, maar wel met de meest innovatieve technologie. We laten je zien waar de onbalansen zitten en resetten ze ook direct. Zo kijken wij integraal naar jouw paard en misschien ook wel naar jou als je dat wilt of als dat nodig blijkt.

HORSE ENERGY is een integrale aanpak vanuit de oorzaak, op natuurlijke wijze én met blijvend effect. BOEK JOUW SESSIE

JONG en OUD met SUCCES

Deze methode is al bij vele paarden met succes ingezet. Pardoes, Senna, – Bereden Politie Amsterdam, Vingino – Tommie Visser, Kingsley Rex – Coen van der Vlugt, O’Brien, Cure, Szaas, Vegas – Margie Ansems Stal ’t Reygersbos, en vele anderen.

RUITER en PAARD

Veel eigenaren kiezen er voor om zowel ruiter als paard te meten en in balans te brengen, zodat de combinatie optimaal functioneert.

WAAR

In overleg. Hebt u meerdere paarden die u wilt laten testen en behandelen? Dan is het mogelijk om bij u op locatie te meten. Wij werken uitsluitend op afspraak

Meld u aan voor de nieuwsbrief


  Ook snel en blijvend resultaat?

  Laat je inspireren door deze ervaringen !

  VINGINO, een van de meest getalenteerde paarden had, laten we het voorzichtig zeggen, wel eens wat bijzonder gedrag. Zonder in details te treden hadden ruiten en paard een zelfde tekort dat eenvoudig met supplementen kon worden aangevuld. Dit in combinatie met het inzicht wat VINGINO van zijn ruiter nodig had, heeft de combi uitstekend gepresteerd op de Grand Prix. Zij waren samen in balans! 

  VINGINO

  PARDOES een ex-politie paard had te maken met een ruiter met gekneusde ribben.

  Omdat hij weinig deed was het doormeten om te zien hoe het met hem ging een logische stap. Uitkomst was ”extremely dissatisfied with his job”. letterlijke tekst uit de computer meting 😉 Nogal wiedes als je vooral op stal staat. Dit paard had gewoon meer uitdaging nodig.  Gelukkig was een bijrijder in no-time gevonden en het probleem opgelost.
  PARDOES

   SENNA Paard van de beredenen in Amsterdam, had veel meegemaakt en ging niet meer liggend slapen. Het had te kampen met serieuze slaapproblemen en viel van tijd tot tijd gewoon slapend om, met alle gevolgen van dien.

  Na de sessie was hij in balans gebracht en ging meteen even lekker rollen. Tevens gaf zijn berijder aan dat hij wel veel meer poetswerk had. Klaarblijkelijk is hij weer liggend is gaan slapen.
  POLITIE

  Nieuwsgierig? 

  Contact

  Gun je jouw paard ook snel en blijvend resultaat? Boek vandaag nog je HORSE ENERGY sessie  (* verplichte velden)


   *= verplcht in te vullen velden