Kosten

Het voordeel van een DNA sample

Sinds kort is het mogelijk om op basis van een DNA Swab alle testen te doen. Dit heeft als grote voordeel dat u het DNA sample kunt opsturen en dat de uitstlag telefonisch of middels een Zoom meeting wordt toegelicht.
Dit scheelt niet alleen een hoop tijd maar maakt het ook kostentechnisch aantrekkelijker.

PAARD
95,=

Op basis van DNA Swab

  • Volledige meting van je paard op fysiek, mentaal en psycho-emotioneel vlak inclusief een 15 minuten telefoon of Zoom call
  • Optioneel doormeten van voeding , supplementen en Rebalancing Remedy
Aanmelden DNA test

PAARD
195,=

  • Uitgebreide meting van je paard op locatie (bij jou op stal) op fysiek, mentaal en psycho-emotioneel vlak, inclusief check van de voeding en supplementen. Tevens wordt je paard gerebalanced en krijg je een Rebalancing Remedy voor je paard.
Nu Boeken

DAGDEEL
600,=

  • Op locatie kan je ook dagdelen boeken. De kosten zijn per dagdeel (9.00- 12.00 uur) of (14.00-17.00 uur). Per dagdeel kunnen we circa 4 paarden meten of 3 ruiter- en paardcombinaties.
Nu Boeken

WORK-SHOP
25,= P.P

  • Workshop van ca 2 uur incl. GRATIS METING en ANALYSE van het paard van de Host/organisator (of een ander paard naar keuze) ter waarde van 195,= euro. Deelnemers krijgen 25 euro terug als zij een eigen sessie boeken

minimaal 8 personen

Nu Boeken

EXTRA’s

Op basis van DNA Swab

  • Optioneel doormeten van voeding10,= euro
  • Optioneel doormeten van supplementen 10,= euro
  • Rebalancing Remedie 15,= euro per flesje
DNA SAMPLE

Een DNA sample middels een Swapje is inmiddels een ingeburgerd begrip. Hiertoe hou je 30 seconden de DNA swab in de mond van het paard. Dit doe je samen met een klein plukje manen en intake formulier op de post naar Horse-Energy en na ca 1 week kan je de telefonische of zoom afspraak inplannen voor de uitkomst Makkelijker kan niet!

AFSPRAKEN

Eventuele vervolgafspraken worden na afloop van de sessie ingepland.

Indien echt noodzakelijk kan een afspraak tot 48 uur van te voren kostenloos worden verplaatst. Dit kan ALLEEN middels het contact formulier op deze site!!

BETALINGEN

Betaling direct bij boeking zodat afspraak optimaal benut wordt.

Na betaling ontvang u per mail de afspraakbevestiging.

Als ik dit eerder geweten had…… de balans tussen mij en mijn paard is nog nooit zo goed geweest… en dat zo snel!

HORSE-ENERGY® biedt echt inzicht door middel van een innovatieve computermeting. En brengt zelfs emoties die moeten worden opgelost helder in beeld.

Paard en ruiter in balans