Kosten

SPECIALE FEEST AANBIEDING

Omdat persoonlijk contact lastig is…
en jij heel benieuwd bent… 

Bieden we je de mogeijkheid om DNA materiaal van je paard op te sturen. Doe manen en een wattenstokje met speeksel in een plasticzakje in een enveloppe met daarop: naam van je paard, geboortedatum, geslacht paard, jouw telefoonnummer en e-mail.

Mocht je paard een specifieke klacht hebben of jij specifieke vragen; zet dat dan op de envelop. Ook als het om voeding gaat. Doe dit in een envelop en stuur dit per post op naar Horse-energy.

Wij nemen dan contact met je op over de uitkomst. Over het algemeen is dat binnen 5 werkdagen.


Kosten 55 euro per paard.

Meer Info
Cadeautje
Betaling

Betaling direct bij boeking zodat afspraak optimaal optimaal benut wordt.  Na betaling ontvang u per mail de afspraakbevestiging .

Vervolg afspraken

Vervolgafspraken worden na afloop van de sessie ingepland.

BOEK NU!
Kosteloos verplaatsen

Indien echt noodzakelijk kan een afspraak tot 48 uur van te voren worden verplaatst. Dit kan ALLEEN middels het contact formulier op deze site!!

Als ik dit eerder geweten had…… de balans tussen paard en ruiter is hersteld, en dat zo snel!

HORSE-ENERGY® biedt eindelijk echt inzicht door middel van innovatieve computermeting. En brengt de gevoelens die moeten worden opgelost helder in beeld.


Speciaal voor deze gekke periode hebben we een promotie. Nameijkl 25% korting in de maanden November en December.

Maak gebruik van 25% korting
Paard en ruiter in balans

PAARD
195,=

  • Uitgebreide meting van je paard op fysiek, mentaal en psycho-emotioneel vlak, inclusief check van de voeding en supplementen.

DAGDEEL
600,=

  • Op locatie kan je ook dagdelen boeken. De kosten zijn per dagdeel (9.00- 12.00 uur) of (14.00-17.00 uur). Per dagdeel kunnen we circa 4 paarden meten of 3 ruiter- en paardcombinaties.

WORK-shop
25,= p.p

minimaal 8 personen

  • Workshop van ca 2 uur incl. GRATIS METING en ANALYSE van het paard van de Host/organisator (of een ander paard naar keuze) ter waarde van 195,= euro. Deelnemers krijgen 25 euro terug als zij eigen sessie boeken