WORKSHOP

ZO VOELT JOUW PAARD ZICH

Leuk! 
dat je innovatief met je paard aan de slag wilt

ORGANISEER een HORSE-ENERGY workshop op jouw stal en maak kennis met een compleet nieuwe en innovatieve manier om je paard beter te begrijpen. Want wat zou jij doen als je weet dat je paard zich verveelt, of waar zijn stijfheid vandaan komt en welke voeding het beste bij hem past en waar hij behoefte aan heeft? 

De Workshop duurt inclusief drankje en vragen ca 2 uur en kost 25 euro per deelnemer, gebaseerd op minimaal 6-8 personen. Dit bedrag wordt in mindering gebracht als deelnemrs vervolgens zelf een meting plannen.

GRATIS METING en ANALYSE.
Het paard van de Host/organisator (of een ander paard naar keuze) wordt ter waarde van 195,= euro, GRATIS gemeten en behandeld.

Ik wil een WORKSHOP organiseren
WORKSHOP HORSE ENERGY

Het mooiste CADEAU voor jou en je paard t.w.v. 195,=

Tijdens de meting zie je al direct verandering bij je paard. Het ontspant en staat meestal uitgebreid te gapen en komt direct in balans. Je krijgt inzicht in: ♥ Fysiek 40 organen en 70 lichaamsprocessen ♥ Mentale en emotionele factoren, allergieën, hormonen, erfelijkheden, intoleranties, toxines, neurotransmitters, enz. ♥ Voeding ♥ Supplementen Na de meting is je paard direct behandeld en krijg je een advies voor de komende periode.