Result Coach

INDRUKWEKKEND

Pardoes
The LOVE of my Life Ik weet wat er werkelijk allemaal bij hem speelt en wat hij voelt. 

Op mijn 10e was ik net als heel veel meiden al een paardenmeisje. Nu, zoveel jaren later, ben ik dat nog steeds, maar met heel andere kennis, ervaring en inzichten.

Pardoes heb ik circa 9 jaar geleden van de politie in Amsterdam gekocht en daar keken ze in eerste instantie raar op toen ik zei dat ik hem wel eerst wilde meten voordat ik hem kocht. Hoezo? Hij is 1.69 meter!

Maar ik wilde weten hoe hij in elkaar zat, hoe hij in zijn vel zat. Dit doe ik al jaren bij kinderen om ouders inzicht te geven in onbegrepen gedrag. En zo kwam van het een het ander. Alle saillante details van Pardoes en die van de politiemensen die hem bereden zal ik je besparen.  Maar het is elke keer zo specifiek, dat ik zelf nog steeds versteld sta.

Zo ben ik een paar keer van hem afgevlogen en had zo mijn vraagtekens. Dan toch maar even meten en wat kwam er uit: dat hij zich extreem schuldig voelde (een oud politietrauma stak de kop op, kon hij er gewoon niets aan doen). Nou, dan kun je toch alleen maar je armen om hem heen slaan. Heb hem en mezelf gereset (weer terug in zijn kracht gezet) en…. problem solved, voor beiden. Rij weer heerlijk met hem op de hei.

Zo is er een andere wereld van zoveel meer wederzijds inzicht en begrip ontstaan. Zo mooi, dit gun ik iedere paardenliefhebber!

Ik vind het heerlijk om met paarden en kinderen te werken omdat ze puur zijn, open staan. En dat draagt bij aan de snelle werking.

Daarnaast is het is het ook nog eens heel laagdrempelig. Het resultaat motiveert me en geeft me ontzettend veel voldoening, want ‘Natuurlijk lekker in je vel zitten’ gun ik iedereen!”

Ik wil meer INFO

Naast ervaren result coach, is Jacqueline Terpstra de grondlegger van ‘HORSE-ENERGY®’ ,  ‘NATUURLIJK! Lekker in je Vel en de KIDZ ♥ methode. In haar praktijk komen paarden, ruiters en kinderen (en ja, ook volwassenen) met de meest uiteenlopende vraagstukken en klachten. Haar holistische aanpak is gestoeld op een sterk geloof in het zelfherstellend vermogen van mens en dier. En op innovatieve technologieën, (para-)medische wetenschappen, de antroposofische leer, voedingsleer en alternatieve geneeswijzen.